Voorwaarden

Bestelling

Het plaatsen van een bestelling kan via het contactformulier. Bij het plaatsen van een bestelling bij Boekenwurm accepteert u automatisch deze voorwaarden.

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de website zijn in euro’s en exclusief verzendkosten. Bij bestellingen boven €100,- krijgt u een korting van 7,5% op het aankoopbedrag exclusief verzendkosten.

Betaling

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u zo snel mogelijk een bevestigingsmail met de definitieve kosten inclusief verzendkosten. Zodra u die ontvangen heeft, dan heeft u 10 dagen de tijd om het totaalbedrag over te schrijven. Mocht de betaling na 10 dagen uitblijven dan heeft Boekenwurm het recht om uw bestelling te annuleren.

Levering

Boekenwurm streeft ernaar bestellingen, na het ontvangen van de betaling, zo spoedig mogelijk te op te sturen. Boekenwurm stuurt uw bestelling zorgvuldig verpakt op. Vanaf het moment van versturen is Boekenwurm afhankelijk van PostNL of DHL. Mocht hun dienstverlening om wat voor reden dan ook niet aan de verwachtingen voldoen, dan is Boekenwurm niet verplicht tot schadevergoeding. Wel zal ze haar best doen eventuele zoekgeraakte bestellingen te achterhalen en bij een beschadiging zal er een klacht ingediend worden bij PostNL of DHL.
U kunt uw pakket eventueel aangetekend laten verzenden. Dit dient u bij het plaatsen van de bestelling kenbaar te maken. De extra kosten voor aangetekend verzenden zijn voor uw rekening.

Verzendkosten

Boekenwurm streeft ernaar uw bestelling zo goedkoop mogelijk te versturen. Indien mogelijk worden zij dan ook via de brievenbuspost verstuurd. Artikelen die niet door de brievenbus passen worden per pakketpost van PostNL of DHL verstuurd. Indien u voorkeur heeft voor een van beide partijen dient u dat aan te geven, anders kiest Boekenwurm de voor u voordeligste methode.  De exacte kosten inclusief een bijdrage voor verpakken worden aan u kenbaar gemaakt via een bevestigingsmail. Mocht u vooraf een indicatie willen van de kosten, neem ook dan contact op met boekenwurm.

U kunt uw pakket eventueel aangetekend laten verzenden. De kosten die door de PostNL of DHL hiervoor worden berekend worden aan u doorberekend. Dit dient u bij het plaatsen van de bestelling kenbaar te maken.
In overleg is het ook mogelijk de producten bij Boekenwurm op te halen. U dient deze vooraf via overmaking te betalen of ter plekke contant en gepast af te rekenen. Boekenwurm heeft vanwege de hoge kosten daarvan geen mogelijkheid om met Pin te betalen.

Garantie

Op de artikelen van Boekenwurm zit geen garantie. Boekenwurm is niet verplicht tot vergoeding. Mocht u ergens ontevreden over zijn, dan kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier.

Retouren

Artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Plaatst u een bestelling dan gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Aansprakelijkheid

Boekenwurm is niet aansprakelijk voor schade die (mede) ontstaat door het gebruik van haar producten. Boekenwurm kan er niet voor aansprakelijk worden gesteld als er iets mis gaat bij het gebruik van de bij haar gekochte artikelen. Boekenwurm is niet aansprakelijk voor betalingen die niet correct op haar rekening aankomen. Neem hiervoor contact op met uw bank. Zij kunnen indien nodig nagaan hoe een betaling is verlopen. Boekenwurm kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten op de website in de vorm van verzendkosten, verkeerde aanduidingen en dergelijke. Mocht er iets niet naar wens zijn, kunt u contact opnemen via het contactformuler.

Privacy

Alle gegevens die u aan Boekenwurm verstrekt bij het plaatsen van uw bestelling, gebruikt Boekenwurm alleen voor het afhandelen van de geplaatste bestelling.

Copyright/Auteursrechten:

Op alle afbeeldingen en teksten op de site van Boekenwurm berusten auteursrechten. Overname in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Boekenwurm.